Un nou nume: al meu!

După cum ați remarcat, am schimbat logo-ul blogului, și, odată cu el, numele. Sugestia lui Ciprian a picat la țanc. De mult vroiam o schimbare de motto. Am simțit că dacă tot mă apuc de modificări, să merg până la capăt.

A trecut vremea când eram Lucianna dintre fluturi, și când trăiam momentul meu pe subdomeniu. Am ajuns pe picioruțele mele blogosferice, pe domeniu, am învățat cât de cât cu ce se mănâncă treaba asta, știu să fac back up și să schimb tema fără să pun blogul pe butuci.

Au trecut și zilele când netul însemna MIRC pentru cei ce doreau să comunice, s-au dus vremurile nick-urilor false. Este timpul să nu ne mai ascundem după ecran, să mai și ieșim, să cunoaștem oamenii cu care schimbăm impresii pe net.

Și s-a dus și pasiunea mea pentru un nume ușor modificat. Îmi ador numele! Au fost inspirați ai mei când mi l-au pus. Nu mai sunt un user, sunt o persoană: Luciana Corlan.

Cât despre motto: words are magic este felul meu de a arăta respect artei pe care o slujim, vrem sau nu, noi, bloggerii. Arta cuvintelor. Cuvintele ne fac să trecem dincolo de ecrane, prin ele ne prezentăm, prin ele cunoaștem. Așa funcționează lumea asta a noastră: fapte, prin vorbe.

Mulțumiri lui Beto, pentru ajutor, și lui Ciprian, pentru sugestii. Mă bucur că mă susțineți, băieți! Sunteți dovada că noi, ăștia mai bloggeri, ne ajutăm.

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

5 Responses

 1. Yamasha says:

  Foarte bine. Si eu recomand trecerea pe numele propriu, nu pe pseudonime. Nu neaparat in banner, dar sa fie vizibil 🙂

 2. coolnewz says:

  aha deci, campanie de rebranding! 🙂

 3. Ce rost ar avea sa te ascunzi sub un nick cand nu ai facut nimic?

 4. Beto says:

  Asa si trebuie! Sa ne ajutam, nu doar pentru ca suntem bloggeri ci pentru ca suntem in primul rand oameni!
  La cat mai multa inspiratie pentru ca ,,Words are magic”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: