Top 7 actori 2012

Top 7 pentru că este numărul meu norocos. Actori că așa am chef azi. O să fac și cu actrițe, și cu filme.  Pinky Promise! Topul va fi cu actori pe care i-am văzut în filme anul trecut, nu neapărat din filme apărute în 2012.

7. Tom Hanks va fi mereu în topurile mele. Mereu mereu mereu! Îl respect pentru cameleonismul său și pentru vocea divină. Recomand Catch me if you can și The Polar Express.

Tom Hanks

6. Pe Taylor l-am descoperit în tinereți de mult apuse, în X Men. Îl urmăresc de atunci. Mai joacă în John Carter, dar aia nu e vreo capodoperă, și în Savages. Ultimul merită timpul consumat la vizionare.

Taylor Kitsch

5. Aaron Johnson a jucat și el în Savages. Și apoi am aflat că l-a jucat pe tânărul magician în The Ilusionist. Îl puteți urmări și în Anna Karennina, film pe care nu am avut încă plăcerea să îl vizionez.

Aaron Johnson

4. Jonathan Rhys Meyers – am intrat în rândul lumii și am văzut August Rush. Îl mai văzusem și în From Paris with love. Omul ăsta nu are factorul Wow ca actor. Are în schimb un talent subtil, firesc, o naturalețe dezarmantă. M-a surprins la modul plăcut.

Jonathan Rhys Meyers

3. Colin Firth. Genial ca de obicei. Recomand Love Actually din suflet! Este la fel de bun în What a girl wants, Dorian Gray, și The Last Legion. Joacă elegant și fermecător. Poate fi deopotrivă adorabil și enervant, angelic sau diabolic.

Colin Firth

2. Michael Fassbender: X Men- First Class, Inglorious Basterds și un episod din Poirot, și am devenit fan. Joacă elegant și cu foarte multă pasiune, foarte sensibil. Plângi și râzi odată cu el. Atât de tare te prinde.

Michael Fassbender

1. Andrew Garfield- l-am văzut în urmă cu ceva timp în The Imaginarium of Doctor Parnassus, iar zilele astea în The Amazing Spiderman. Pentru 29 de ani, joacă foarte bine adolescenți. Chiar m-a surprins, prin diferența dintre cele două personaje, așa că azi e pe locul 1 în top.

Andrew Garfield

Cam atât cu actorii mei pe ziua de azi. Vouă care vă plac?

 

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

5 Responses

  1. Lupu' says:

    :-bd pentru Michael Fassbender. L-am vazut de curand in “Shame”, super interpretarea. Spre rusinea mea, nu l-am remarcat in “Inglorious Basterds”, ma furase prea tare Christoph Waltz in fimul ala, hehe.

  2. Eu, dintre filmele cu Tom Hanks, îndrăznesc să vă recomand ” The Green Mile” (1999).

  3. Shane D. A. says:

    Recent am văzut filmul Cloud Atlas cu Tom Hanks, unde a avut o prestaţie foarte bună. Pe Taylor Kitsch l-am remarcat prima dată în X-Men Origins: Wolverine, recent l-am văzut în John Carter şi Battleship, nu mi-se pare un actor excelent, dar nici mediocru. Toţi cei din top sunt actori buni.

  1. January 6, 2013

    […] la mine pe blog am făcut un top cu 7 actori ce mi-au plăcut în 2012, aici voi face unul cu actrițe. Actrițele nu vor fi din filme apărute […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: