Susțin proiectul lui Marius Matache – Alchimie

alchi1000Pe Marius Matache îl știu de la evenimente și de pe Facebook. Îl știam de blogger. Am aflat apoi că este chimist și cântăreț de folk pe deasupra. Un fel de 3 în 1. Primul său album este „Hoinar în piața Matache”. Cel mai nou, „Alchimie”, urmează să apară. Pentru asta, bloggerul cântăreț are nevoie de ajutor. Iar eu am să îl acord, cât pot.

Am început cu o donație prin campania de crowdfunding. Una micuță, dar care sper să ajute. Dacă vă place cum cântă, îl puteți ajuta și voi. Veți vedea că puteți ajuta cu orice sumă, de la 5 la câteva mii de euro. Fiecare donator primește câte ceva de la artist: albumul, de îndată ce va fi lansat plus diferite cadouri, în funcție de sumă. Așadar, nu este chiar donație. Este ca și cum ți-ai „rezerva” accesul în premieră la roadele muncii acestui folkist și ale echipei sale.

S-a muncit foarte mult la proiect, pentru că se dorește să fie mai bun ca primul, din toate punctele de vedere. Mi se pare și normal. Când ai o pasiune pe care o împarți cu un public, vrei să fii tot mai bun, să îți surprinzi fanii, să vii cu ceva nou.

Sper din toată inima să reușească și să ne invite la spectacolul de lansare. Nu de alta, dar puține lucruri sunt mai frumoase pe lumea asta decât un om care crede în visul său și face tot ce poate să-l vadă realizat.

Albumul în sine va fi o surpriză chiar și pentru cei care mă cunosc, mai ales din punctul de vedere al sound-ului. Este o poveste cu 11 capitole, care se deschide La un han și se încheie pe linia ferată, cu trenul care pleacă, dar lasă deschisă povestea pentru o continuare, cu două piese cu ploaie, cu două piese lirice, toate situate diametral opus față de piesa centrală, Alchimistul.

 

Asta este preferata mea din ce am apucat să ascult:

Iar aici aveți filmulețul de prezentare al noului proiect:

Sursa foto: Pagina Facebook Marius Matache Oficial.

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

4 Responses

  1. Petre says:

    Pe langa faptul ca e chimist, blogger si folkist este si un OM deosebit care merita tot sprijinul nostru.

  1. April 1, 2016

    […] Bonus: Marius Matache a ales să-i ofere un premiu constând într-o invitație de o persoană la concertul de lansare al albumului Lucianei: http://alucianna.ro/sustin-proiectul-lui-marius-matache-alchimie/ […]

  2. April 29, 2016

    […] amintiți că vă povesteam de proiectul lui Marius Matache, Alchimie? Ei bine, se lansează! Pe 16 mai, la Palatul Național al Copiilor, începând cu ora 19, are loc […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: