Spring Super Bloggeriţa de mine

M-am revăzut, sâmbătă, cu Super Bloggerii. Iar pe câţiva dintre ei încep să îi simt prieteni buni.

Otilia mi-a strâns mâna călduros şi m-a pupăcit prieteneşte de cum ne-am văzut. Emil mi-a povestit ce-a făcut cu shaorma. Spanac deja mi se adresează cu “fatăăăă”. Naturalul e un soi de frate mai mare blogosferic. Andrew a fost prezent, ca de obicei, cu un zâmbet cald, şi i-am rămas datoare cu o bere.

Cel mai tare m-a emoţionat Raluca. A venit la mine şi m-a emoţionat, spunând că am emoţionat-o prin cartea dăruită astă iarnă, şi că are de gând să dăruiască, la rândul ei, câteva cărţi. Ei bine, dragă, a doua carte e pe drum! S-a întors, din cauza unei confuzii la adresă, şi trebuie să o retrimit zilele astea.

S-a plecat devreme de pe acolo, din păcate, aşa că iată-ne, rămaşi numai eu, Claudia şi Albert de  la SwissPlan Bizz (la mulţi ani mamei celui din urmă, căci şi-a împărţit fiul cu noi tocmai de ziua ei de naştere, apreciem gestul!), Emil, Daniel, Radu Cindrea, care este exact omul vesel şi original care mă aşteptam să fie, Oana Duma( o dulceaţă ca sarea din bucate!), Otilia, desigur, Raluca şi prietenul ei. Mădălina a ajuns târziu, dar sper că s-a simţit la fel de bine.

S-a cântat la karaoke ca la un foc de tabără, într-o atmosferă caldă şi prietenoasă, alături de cei de la RSS Pub, care ne-au încurajat să ne simţim ca acasă. Apropos, cafeaua lor cu lapte este senzaţionalăăă!

Per total, am avut de la Gală fix ce aşteptam: sentimentul de apartenenţă la o comunitate. Care este tot mai stransă şi mai prietenoasă. Odată devenit SuperBlogger, rămâi SuperBlogger. Este un microb, o senzaţie. O stare mai bine zis.

SuperBlogger nu înseamnă Blogger Super! Nu, nu, nu! Este un blogger care a participat la SuperBlog, a devenit parte din familie, îţi face plăcere să vii să revezi nebunii! Pur şi simplu! Poţi fi SuperBlogger şi ca sponsor, şi ca organizator, şi ca gazdă.

AM ZIS!!!

P.S.: Vă place mândra mea, Emil? Cântam mai tare, să nu-l aud! Psssst! Nu mă daţi de gol, da?

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

16 Responses

 1. Otilia says:

  M-as vedea cu voi tot mai des dar nah.
  Cand mai ajung pe la Capitala va anunt 🙂
  Imi termin si eu treaba si ma apuc de scris despre cum a fost. :*

 2. raluka says:

  ce dragut ca ai scris si despre mine 🙂 Sa stii ca si Adela a preluat ideea ..sa intri pe pagina ei sa scrii la concursul cu carti daca nu ai facut-o deja .. E un lucru frumos: sa citesti o carte si apoi sa o daruiesti, sa o poata citi si altcineva 🙂
  A fost tare frumos in rss..si da, trebuie sa ne mai intalnim acolo..deci cand??

 3. spanac says:

  vai ce lalaiala groaznica…
  Doamne nu!!!!!!!!!!!!!!!!!

  cine l-a lasat pe emil acolo?

  plus poza. naspa ma.
  eu nu apar deloc in poza aia de ce plm?

 4. bazdaganie says:

  Daca n-as avea iubita ti-as face avansuri…multe,un camion de avansuri 🙂

 5. Natural says:

  Cand va intalniti sa beti o bere si pentru mine 🙂

 6. game rica says:

  ar fi misto sa iti schimbi poza de la gravatar. nu de alta dar nu mai esti o copila acum…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: