Ruj roșu

aluciannaAm avut primul meu ruj roșu prin liceu. Într-o zi am mers  la ore purtându-l. Și un coleg, mai sarcastic din fire, a întrebat dacă m-am dat cu vopseaua de ouă rămasă de la Paște. Și o vreme, foarte multă vreme de fapt, nu am mai avut curaj să mă apropii măcar de roșu la standuri. Îmi intrase în cap, bine de tot, că roșul nu este de mine și că arăt ca un semafor cu el.

Abia în urmă cu vreo 3 ani, tot urmărind bloguri de beauty, a răsărit în mintea mea ideea că există o nuanță de roșu pentru fiecare fată. Așa că astă vară, m-am dus frumos în Sephora, cu a mea colegă make-up artist la purtător, să găsim ceva decent, că prea o „amenințam” de vreo 2 luni cu trăznaia. Planul era să nu ies din afurisitul ăla de magazin fără un produs de buze roșu. Nu grena, nu corai sau mai știu eu ce denumiri au „derivatele”. Voiam un roșu din ăla de la mama lui. M-am ales cu ceea ce vedeți în imagine. De fapt, după cum vedeți, ne-am luat amândouă aceeași nuanță. Am luat produsele de pe raft și m-am dus la oglindă, încercând câte două nuanțe, pe câte jumătate de gură, cum ar veni, casă ne dăm seama care din cele două încercate la unison se văd mai bine. Lupta s-a dat între ceea ce vedeți în imagine (cred că e Sephora Lipstain #1) și ceva produs lipicios, foarte apropiat ca nuanță.

M-am dat cu el calumea imediat ce am ajuns înapoi la birou, luând după mine la baie întăriri, că eu nu eram în stare să mă dau caligrafic. În zilele următoare, când l-am purtat la greu, am aflat că nuanța este mult, mult mai puternică în lumină naturală și că-mi face buzele vizibile de la zeci de metri. Întâi vezi gura și-apoi pe mine. Și-am învățat, cât de cât, să-l aplic.  Acum am cu el relația pe care o am cu tocurile, deși îl port ceva mai des.rrred

Cred că pentru o femeie, un ruj roșu este un hotar psihologic. Te poate face să te simți mai puternică, mai sexy, mai frumoasă ori mai elegantă. Sau toate în același timp. Chestia este să găsești ceea ce ți se potrivește și să ai încredere. O femeie care poartă ruj roșu este foarte încrezătoare în felul cum arată. Credeți-mă, știu pentru că uneori mă întreb, purtându-l dacă nu cumva arăt a girofar. Dar mă simt și ceva mai bine în pielea mea. Cred că-mi luminează chipul și că-mi pune în valoare ochii.

Și dacă nu credeți că un ruj roșu vă poate pune în evidență, las imaginea din dreapta. Poate vă convinge.

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

5 Responses

  1. Am si eu, exact acelasi produs, si pur si simplu sunt indragostita de el. Aceeasi reticenta am avut-o si eu la inceput, dar am primit acest ruj cadou si am zis ca-l folosesc doar la ocazii. Si apoi am avut revelatiia ocaziilor in fiecare zi si… asta e. 🙂

  2. Alina says:

    Ce dreptate ai, și wow cat de bine îți sta 🙂 vreau și eu ruj rosu 😉 .o data la l a, folosit și mi sa părut ciudat…și am renunțat :).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: