Oare tu crezi…

Oare tu crezi când cel de lângă tine spune că te iubește?  Oare sentimentele tale sunt la fel de puternice pe cât lași să se vadă? Sau ai de spus mai mult? Oare nu s-a ramolit lumea asta prea tare?

Oare mai avem curaj să spunem ce simțim cu adevărat?

Stăteam și mă gândeam astăzi, cât de banale au devenit sentimentele! Peste tot, numai filme cu femei înșelate, povești cu violuri, telenovele cu tinere mințite de bărbați fără suflet. Victime ale traficului de carne vie, neveste bătute…peste tot, dovezi cât se poate de clare ale faptului că iubirea este doar un vis frumos!

Când eu ȘTIU CÂT SE POATE DE CLAR că ceea ce simt este CÂT SE POATE DE REAL.

Știu exact ce simt, știu că sunt loială, știu dacă sunt nervoasă, ȘTIU când iubesc! Pur și simplu, îmi este teamă să o spun! Pentru că odată spuse, trăirile mele par să piardă din intensitate!

Pot să spun „Te iubesc!” de 1000 de ori, nu vei simți niciodată cât de mult te iubesc de fapt! Pot să îți spun de un milion de ori că îmi este dor de tine! Nu vei ști niciodată cât îmi lipsești de fapt!

Pot doar să te sărut, și să sper că are să îți placă!

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

4 Responses

 1. Kathy says:

  Cred ca vom afla doar cand vom fi noi indragostite de ACELA… parerea mea…

 2. octavian says:

  cea mai mare greseala este cand nu spui ce simti cu adevarat.daca e sa nu ti se raspunda macar afli imediat.cu cat taci mai mult cu atat risti mai mult sa traiesti o minciuna. bineinteles ca astea sunt doar sfaturi … nu ca eu nu as face la fel ca tine :)) frumos articol! succes in continuare!

 1. August 2, 2012

  […] Despina Camino Flyerboy Forever Young Giulia Alex Pirlogea Irina Ligia Muresan Loredana Costina Lucianna Morosanu Teodor Marian Raluca Pavel Spanac Suflet Vorbitor Zwargolak Alyz Ana Lavinia Daniel Botea […]

 2. August 2, 2012

  […] Despina Camino Flyerboy Forever Young Giulia Alex Pirlogea Irina Ligia Muresan Loredana Costina Lucianna Morosanu Teodor Marian Raluca Pavel Spanac Zwargolak Alyz Ana Lavinia Daniel Botea Florin Tomescu […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: