O zi plină

Azi am avut o zi plină. O zi care a trecut cu folos. M-am trezit pe la 10, adică în urma tuturor. Tuturor fiind tata și fratele. Fetele sunt plecare acasă de sărbători. Tata este aici de alaltăieri, când a ajuns cu trenul. L-am luat de la gară, la metrou la noi ne-a preluat una din fete, iar la ieșinea din metrou cealaltă, cu iubitul celei dintâi. Toți voioși voinici că a ajuns tata cu bine, după ce aflase că trenul cu care urma să vină fusese anulat, și a stat 4 ore după următorul, în Strehaia, că nu avem tren direct la noi la MotruCity.

De ieri, tata este ajutor de nădejde la bucătărie. Am făcut sarmale și piftii ieri. Piftii care, spre marea mea uimire, s-au  închegat, deși am gătit asta în premieră mondială, universală și de care mai vreți. Sarmalele au ieșit, desigur, divine.

Azi, am făcut tăvălite la greu, un tortuleț, și salată boeuf. Toată ziua am stat între tăvi, cratițe, caserole și cuțite. Am fiert, am copt, am făcut o mare maioneză și am carbonizat un blat. Da, CARBONIZAT. Din fericire, nimic ireparabil. Poate scriu mâine ce și cum am făcut.

Până una alta, NOAPTE BUNĂ! Vă țuc de nu vă vedeți.

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

1 Response

  1. Yamasha says:

    Si eu am reusit sa mananc niste sarmale si ceva piftie…nu prea buna, dar…cat sa-mi fac pofta….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: