Nocturnal Animals – de azi la cinema

nocturnal-animals1Nocturnal Animals este un film la care trebuie să mergi cu mintea odihnită. Sunt foarte multe nuanțe cu care să ții pasul și te pune pe gânduri o vreme după vizionare.

Ecranizare a romanului scris de Austin Wright, povestea urmărește un critic de artă de succes, Susan (Amy Adams) și a fostului ei soț, Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), care îi trimite într-o bună zi manuscrisul ultimului său roman.

Cum este singură acasă, cu soțul (Armie Hammer) plecat în una din călătoriile de afaceri tot mai dese, femeia se pune pe citit. Pe măsură ce se cufundă în thrillerul cărții, începe să rememoreze pasaje din viața ei alături de prima iubire, bărbatul a cărui carte o citea. De altfel, „Nocturnal Animals” este numele cărții din film.

Deși filmul nu are cine știe ce intrigă, iar suspansul apare din când în când, fără să aibă constanță, jocul actorilor compensează. Amy reușește să te năucească de-a dreptul redând foarte bine diferite etape ale dezvoltării personajului său. Iar Jake arată în filmul ăsta cât de mult a evoluat. Deși joacă două personaje relativ pașnice, felul în care le redă te sfâșie pe dinăuntru și te trage cu totul în suferința lor. O altă surpriză plăcută a fost Aaron Taylor Johnson, care a evoluat și el extrem de mult de la puștiul pe care l-am văzut în Kick-Ass și Savages.

Filmul apare în cinematografe astăzi, distribuit de RoImage.

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

1 Response

  1. Maine merg la cinema sa il urmaresc, am rezervare facuta de saptamana trecuta, chiar sunt curios de film. Sapyamana trecuta am fost la Arival, tot cu Amy.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: