Am descoperit apa caldă – Zonga

De Zonga am aflat de la Webstock. Și imediat ce am făcut rost de un Smartphone, vă jur, atât de curioasă am fost, că aplicația asta a fost printre primele instalate.

Este foarte ușor să umbli cu ea, chiar și ca începător în ale tehnologiei, de îndată ce te prinzi că playlisturile trebuie descărcate pe telefon de îndată ce le-ai format.

Chestia asta are un Pro și un Contra:

Pro- Playlisturile astea se sincronizează pe absolut toate dispozitivele de pe care asculți muzică sau de pe care te loghezi. Adică dacă tu intri de acasă de pe PC și de pe telefon și îți mai adaugi câte ceva, totul va fi sincronizat dacă te loghezi de la muncă, să treacă timpul mai repede cât scrii la mailuri.

Contra – melodiile se descarcă doar wireless și mă omoară treaba asta.

Ce îmi place iarăși la aplicație este faptul că dacă te apuci să cauți o trupă sau un solist, căutările apar (dacă am percutat bine) în ordinea popularității.

Are și un radio cu numele tău, pe care dacă dai Play, vei avea melodii personalizate în funcție de ce asculți tu de obicei. Adică practic îți dă o listă de sugestii, în funcție de „crede” aplicația că ți-ar face plăcere să asculți.

În plus, dacă ești client Vodafone, ai 12 luin de aplicație gratis (iar eu sunt și am, sâc!).

Problema mea aici este că sunt nouă în lumea asta a aplicațiilor, iar Zonga este prima de acest fel pe care am încercat-o până acum, așa că nu aș ști să spun dacă este mai bună sau mai rea decât altele. Dar am timp să aflu, nu?

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

1 Response

  1. Ha ha! :)) Si eu am avut aceeasi reactie cand am descoperit aplicatia asta. Oricum mi se pare folositoare si mult mai interesanta dacat multe altele. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: