• Uncategorized
  • 8

Daughtry

Se pare că am o nouă trupă favorită: Daughtry! Mi-au atras atenția pe net, zilele astea, și nu m-am putut opri din ascultat!

Solistul este cel care dă numele grupului, Chris Daughtry. Finalist la American Idol în 2006. Mă uit la el și mă gândesc: AȘA SE FACE! Așa ar trebui să arate un produs muzical, trecut printr-o competiție națională!  După ce a refuzat oferta celor de la Fuel de a le fi solist, tânărul a semnat cu 19 Entertainment and RCA Records, casă ce are obiceiul de a prelua finaliști de la concursul din care Chris tocmai ieșise printre învingători (locul 4).

Împreună cu echipa care se ocupa de Daughtry, de acum brand, cântărețul a ales 4 colegi de trupă. Numele solistului a fost păstrat pentru rezonanță. Pentru ca oamenii să îl asocieze cu băiatul de la televizor, și, astfel, să nu mai fie nevoie de o întreaga campanie pentru a-i face cunoscuți pe băieți.

Mie, una, îmi pare rău că i-am descoperit atât de târziu! Cred că au ceva al lor! Plus că timbrul lui Chris are ceva foarte special. Are o voce care sună foarte pur, foarte sincer. Nu credeți?

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

8 Responses

  1. Călin says:

    Pe la mine au poposit băieţii ăştia (pe la mine pe blog, normal), după cum au poposit şi 30 Seconds to Mars şi mulţi alţii. Şi nu sună rău deloc 🙂

  2. Nu i-am ascultat niciodata

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: