Capra cu 3 iezi are nevoie de ajutorul nostru

Capra cu 3 iezi este un proiect despre care am aflat de la Raluca. Este inițiat Victor Canache, un actor care a absolvit facultatea în România și a locuit între 2010 și 2017 în Los Angeles, unde a lucrat pe platoul de filmare cu nume mari, ca George Clooney and Clancy Brown. Apoi s-a întors să realizeze primul său film în țară. O poveste a lui Ion Creangă, cu care foarte mulți dintre noi am crescut.

Pentru ca acest proiect să se materializeze, omul are nevoie de puțin ajutor cu finanțarea. Motiv pentru care strânge fonduri pe această platformă. Mai sunt 4 zile în care putem contribui. Bănuții puși acolo ca target sunt necesari primei faze, dar sunt convinsă că va fi nevoie de susținere și după aceea.

Dacă nu puteți ajuta financiar, dați mai departe vestea, să ajungă la cât mai multă lume. Nu îl cunosc personal pe băiat, dar îmi place ideea. Și cred că merită susținută. Sper ca voi să considerați la fel.

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

1 Response

  1. Proiectele culturale merita intotdeauna sa fie sustinute. Putin cate putin, sunt ferm convinsa ca noi tinerestul putem da nastere unor valori, unor evenimente care sa ramana in amintirea tuturor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: