5 Vloggerițe românce pe care le urmăresc cu drag

Ideea unei postări cu vloggerițe românce mi-a venit de la Kathy, care a scris despre vloguri de beauty pe care le urmărește. Eu nu sunt la fel de mare amatoare de YouTube ca ea, nu urmăresc trenduri, nu am o așa vastă cultură generală pe zona asta. Dar am și eu preferințele mele. În general intru pe YT pentru a găsi clipuri de genul „Tips and tricks”, utilizări pentru produse naturiste pe care mi se pune pata, trucuri pentru cine știe ce…DIY-uri…prindeți ideea.

Lista mea este cu 5 fete, frumoase foc, deștepte pe măsură și foarte pasionate de ceea ce fac. În general, când intru în aplicație, după clipurile lor mă uit prima dată.

Ana Morodan – clipurile cu „Tudi” mi se par foarte haioase. Iar când intru pe pagina YouTube L`Oreal, caut clipurile cu ea și Abagiu, care sunt adorabile. Nu prea le am eu cu moda și machiajul, dar tare aș încerca ce prezintă cei doi, împreună.

Andreea Balaban – îmi place felul ei de a fi și îmi place veselia ei. Îmi ridică moralul, pur și simplu. Am descoperit-o recent iar acum am început să-i iau clipurile la rând.

Special Koko – este probabil prima bloggeriță de beauty pe care am început să o urmăresc. Mi-a dat curaj să folosesc culori vibrante fără să mă simt papagal. Așa că atunci când a început să posteze pe YouTube, cum era și firesc, am început și eu să o urmăresc. A evoluat foarte, foarte frumos, mă bucur pentru ea și sper să își continue activitatea mult timp de acum încolo.

Irina Stoica – o urmăresc de aproape un an. Felul în care vorbește despre cărți mă face curioasă și cred că este youtuberița de la care am citit cele mai multe recomandări. Avem, cred eu, gusturi apropiate în materie de lecturi. Nu am regretat nici o carte cumpărată pentru că am auzit-o pe Irina vorbind despre ea.

Adela Cacovean este prima fată extrasă de mine la Secret Santa. I-am descoperit atunci canalul și nu l-am mai lăsat. Îmi place că este foarte sinceră în recenzii și spune atunci când nu-i place o carte. Îmi mai place cum, deși este în facultate, nu se teme să citească titluri destinate copiilor. Și eu fac asta și m-am regăsit în obiceiul ăsta al ei. Ah, da. Ea m-a făcut să citesc benzi desenate!

Sursa featured image

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

1 Response

  1. May 17, 2016

    […] Andreea Esca, Răzvan Exarhu ( este mereu o plăcere să-l ascult) și Ana Morodan (despre care am mai povestit). Eu voi face act de prezență acolo, pentru al doilea an consecutiv. Am învățat că dincolo […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: