Social Media Summit

Anul trecut am făcut un mare pas pentru mine, ca blogger. Am început să particip la conferințe dedicate celor din Social Media. Am fost la Webstock și la Future of Media. Am cunoscut lume nouă, am revăzut prieteni vechi, am dat mâna cu oameni pe care îi știam „în scris”.

Acum, am șansa de a merge la Social Media Summit, căci au început înscrierile. Dacă ești blogger, te poți înscrie gratis. Dacă reprezinți o companie sau ești persoană fizică, achiți o taxă de 75 de EUR + TVA.

De ce ai veni? Pentru că ai șansa de a interacționa cu oameni care au ceva de spus în domeniul ăsta. Mai mult ca niciodată, online-ul sparge granițele ecranelor. Social Media nu mai este o cale de a te izola de lumea fizică, de dragul de a sta în fața unui monitor, la butonat cu tovarășii, în detrimentul unei cafele savurate la terasă.

Social Media este acum o unealtă foarte puternică de Branding Personal, te poate ajuta să te dezvolți în orice direcție. Rețelele sociale sunt acum, dincolo de platforme de sharing, mecanisme care să ne ajute în această direcție.

Astfel de forțe pot fi dificile, dacă nu le manevrezi cumpătat. Iar evenimente ca Social Media Summit te pot învăța să folosești totul în favoarea ta.

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

2 Responses

  1. February 2, 2015

    […] timp ce o ardeam dubios pe la servici, ca deh, unii mai si muncesc, primesc pe Skype un mesaj de la Luciana ca sa ma inscriu la Social Media Summit […]

  2. February 18, 2015

    […] decis să merg la Social Media Summit de cum am aflat de eveniment, adică de prin […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: