Lista de dorințe – Teatru și Film

La începutul anului am făcut o mare și frumoasă listă de cărți. Dintre care nu am citit nici măcar una. Am citit în schimb ceva ce nu este acolo. Mi-e o rușine de nu vă pot spune. M-am apucat de vreo 5 titluri și nu am terminat nimic. Dacă aveți idei care să mă scoată din criză, formularul de comentarii este mai jos. Vă aștept.

Există totuși un revers al medaliei: am mers la teatru și la film mai des ca niciodată. Am văzut Koln și Omul Pernă chiar de două ori pe fiecare, atât de tare mi-au plăcut. Și, ca niciodată, am o listă de dorințe în materie de teatru și filme. Dacă la film este super ușor de prins bilet, pentru teatru este ceva mai dificil. Pentru Algernon, din lista de jos de pildă, am stat cu ochii pe site-ul Act ca pe butelie! Drept pentru care, vă rog frumos să mă trageți de mânecă dacă aflați că se joacă ceva din cele ce urmează.

Teatru

1. Domnul Ibrahim și florile din Coran – Vlad Logigan și Marian Râlea într-o piesă de Eric-Emmanuel Schmitt?? Hell yeah!!

2. Pescarul și sufletul său – Pentru că Oscar Wilde + Carmen Lidia Vidu = ce love mamă? Pun pariu că va fi memorabilă piesa!

3. Flori pentru Algernon – o bifez sâmbătă – actrița se numește Iulia Colan și umblă vorba că joacă foarte, foarte bine.

4. De veghe în lanul de ocară – pentru că este cu Alex Unguru – am mers la Koln, regizată de el, mi-a plăcut maxim că a putut regiza sublim o piesă despre femei și acum vreau să-l văd jucând.

Film

  1. Star Trek – Beyond – le-am văzut pe celelalte două cu Chris Pune, musai să-l văd și pe ăsta.

2. X-Men: Apocalypse – pentru că de la First Class încoace, sunt leșinată după distribuție.

3. Assassin’s Creed – Michael Fassbender? Yes, yes, yes!

4. Fantastic Beast and Where to Find Them – pentru că lumea Harry Potter mă fascinează.

5. Fata din tren – apare de ziua mea, iar cartea mi-a plăcut la nebunie.

6. Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children – regizat de Burton, cu Asa Butterfield și Eva Green în rolurile principale. Hubba hubba!

Deocamdată atât. Mă mai gândesc și mai pun. Aveți sugestii?

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

7 Responses

  1. May 19, 2016

    […] a doua oară săptămâna asta, aseară mi s-a îndeplinit o dorință de pe listă. Nu știu cine mi-a citit lista sau gândurile și a aliniat astrele în felul ăsta. Cert este că […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: