Atelierele Social Media Universitaria – episodul 1

Atelierele Social Media Universitaria sunt ideea domnului Horea Bădău. Ele sunt, și-l citez pe organizator, un nou spatiu de dialog si reflectie despre temele, ideile, provocarile si noutatile din Social Media. Vor avea ca invitați oameni care s-au remarcat deja în această lume.

Pe 29 noiembrie, adică ieri aceste ateliere au debutat. Eu am mers acolo cu Kathy și Ciprian, colegi pe Blog Event. M-am învârtit cu asta mică după clădirea Facultății de Jurnalism, care era la intrare, de ne-a venit rău! Al mic a venit informat gata, cu locația găsită de nosotros! Dintre cunoscuți, am întâlnit pe IRina și Simona.

Acum, eu de domnul Bădău nu știu multe. Însă strașnică idee a avut să-l invite pe Chinezu la prima ediție! S-a discutat relaxat, ca-ntre prieteni! O bere lipsea! Domnul Bădău a dirijat totul. În prima jumătate, punând câteva întrebări invitatului, iar în a doua, încurajându-ne pe noi, studenți la jurnalism și bloggeri deopotrivă, să ne manifestăm curiozitatea la rându-ne.

Chinezu chiar a deschis o postare la el pe blog, și ne-a invitat să scriem acolo, în timp ce ne răspundea. Mi-am băgat și eu năsucul, cu ochelarii de pe el cu tot, atât la întrebări, cât și pe blog.

Nu am să vă redau discuția. Vă spun doar că or să mai fie Ateliere, iar dacă vreți, am să vă anunț din timp, să ne vedem sănătoși acolo. Pentru că nu este o chestie strict blogosferică, sau jurnalistico-stundențească. Este o treabă care te învață ceva Branding Personal, olecuță Social Media. Și nu strică să îți bagi nasul ici colo, să înveți de toate.

Și vă mai spun cel mai important sfat băgat de mine în tărtăcuță și-n inimă, de mintea-mi lumiează, de la Chinez:

Ieșiți fraților din casă! Băgați-vă în seamă! Folosiți șansele de socializare care vi se oferă! Lumea trebe să vadă că sunteți sinceri în online, să vă perceapă „face doi face”.

Asta nu fu chiar citat. Fu o idee mai măricică așa, scurtată. Io ciulesc urechili, filtrez, și păstrez esențialul.

Voie bună! Ne vedem la următorul Atelier!

Nu uita să dai share! Mulțumesc!

Comments

Păreri

You may also like...

12 Responses

 1. Kathy says:

  Mma ce poza 😐 Am o mutra lovita de tren acolo. Mutra de persoana inteligenta, desigur :)) macar acum avem idee unde e Facultatea de Jurnalism =)) si nu o sa ne mai invartim ca doua curci bete =))

 2. Alexandra si-a scris replica ultima … era o alta tipa care s-a vrut paduchele din frunte (ca sa zic asa), iar Alexandra a scris peste ea, in felul asta tipa respectiva fiind retrogradata pe cel de-al doilea rand. 😛

 3. axelandra says:

  As vrea sa nu va suparati ca mi-am modificat pozitia in lista (mai ales ca n-am fost eu ‘initiatoarea’).. Da’ m-am gandit ca asa va ramane intiparit ca tre’ sa veniti la #reloadedsmile 😀

 4. axelandra says:

  Sar’na. 🙂 Sper sa inteleaga si restul acelasi lucru…

  • Lucianna says:

   Eu inteleg ca ti-ai pus sufletul intr-un proiect extrem de nobil: ajutarea unor oameni care au fost victimele violentei in familie. Cine stie cata bataie au mancat copiii aceia? Cat au suferit mamele pana sa capete puterea de a se detasa? Un asemenea eveniment merita sa treaca in fata!

 5. axelandra says:

  multumesc mult.. sper sa ne si vedem marti 🙂

 6. Cosmincol says:

  Multumim mult ! Ai un blog foarte frumos !

 1. December 1, 2012

  […] a scris despre dezbatere si Luciana Corlan. Share Tweet (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if […]

 2. December 7, 2012

  […] 4. Despre acel eveniment a scris si Lucianna. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: